“Lang geleden, toen er van een mug een olifant gemaakt werd, was er een drankje… Op basis van dit bijna verloren gewaande recept is DropIt ontstaan.”

OORSPRONG…

DropIt komt voort uit een echte Apeldoornse legende! Het geheime recept leek tijdenlang verloren… Droplikeur werd vroeger geschonken In den Olifant, een bekend café in Apeldoorn, waar de toenmalige eigenaar het zelf vervaardigde naar eigen recept. Voor dit recept werden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt en de unieke samenstelling geeft Dropit zijn beroemde smaak. Het recept is altijd geheim gebleven en deze lekkere droplikeur leek lange tijd verloren te zijn gegaan. Een oud medewerker had het geheim in handen en heeft besloten deze unieke smaaksensatie te delen met het grote publiek. En gelukkig maar!

Zo ontstond ‘Het medicijntje’ dat al snel uitgroeide tot een populair drankje. Medicijnen mogen uiteraard alleen worden verstrekt door een Apotheker en zo ontstond de naam DropIt. Inmiddels is DropIt likeur verkrijgbaar bij de groothandel, meerdere slijterijen en diverse horecagelegenheden.

Bekijk hier onze verkooppunten